Κώστας Νικολακόπουλος

Το ποδόσφαιρο επιβραβεύει την υγεία και οι Νέοι του Ολυμπιακού βγάζουν υγεία!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δέκα γραμμές για τον θρίαμβο της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού που μόνο από τύχη δεν ήρθε.

· Σήμερα στο Καραϊσκάκη δεν είδαμε απλά έναν θρίαμβο του Ολυμπιακού. Γιατί είναι θρίαμβος να αποκλείεις την Ίντερ, πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος στις μικρές (Κ20) ηλικίες.

· Είδαμε, όμως, κι έναν θρίαμβο του ποδοσφαίρου. Γιατί το ποδόσφαιρο επιβραβεύει την υγεία. Και αυτή η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού βγάζει υγεία. Γι΄ αυτό και επιβραβεύτηκε, όχι τόσο από την τύχη, όσο από το ποδόσφαιρο.

· Ναι, είναι και θέμα τύχης που έχασε το τελευταίο πέναλτι η Ίντερ. Αλλά δεν είναι θέμα τύχης που όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ευστόχησαν στα πέναλτι. Ούτε είναι θέμα τύχης που η ομάδα του Συλαϊδόπουλου, κράτησε το μηδέν παίζοντας με 10 παίκτες επί 22 λεπτά και δη με άδικη διαιτητική απόφαση. Ούτε είναι θέμα τύχης που το Νο 1 όνομα της Κ19 του Ολυμπιακού, ο Μπάμπης Κωστούλας στο 88’ δεν σούταρε ο ίδιος, αλλά έκανε πάσα για να σιγουρέψει ένα γκολ, άσχετα αν χάθηκε η ευκαιρία. Ούτε είναι θέμα τύχης που ο ένας παίκτης έπαιζε για τον άλλο από το πρώτο έως το 95ο λεπτό.

Κώστας Νικολακόπουλος: Το ποδόσφαιρο επιβραβεύει την υγεία, οι Νέοι του Ολυμπιακού βγάζουν

· Όλα αυτά, και άλλα πολλά, είναι θέμα υγείας. Την υγεία που βλέπουμε σε αυτή την ομάδα, αλλά εν πολλοίς και στις άλλες ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, την Κ17 και την Κ15. Μακάρι ο σύλλογος να επενδύσει όπως πρέπει και όταν πρέπει, ούτε βιαστικά, αλλά ούτε και καθυστερημένα, στα τόσα ταλέντα που αποδεικνύεται ότι υπάρχουν στο Ρέντη (γιατί δεν είναι μόνο οι Κωστούλας, Μουζακίτης, Κουτσίδης, Παπακανέλλος, όπως έδειξαν σήμερα ο Πρεκατές, ο Σίνα, ο Κώστας Κωστούλας, ο Κουτσογούλας) και να σταματήσουμε να βλέπουμε δεκάδες ξένους να έρχονται και να φεύγουν από την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

· Α, και κάτι άλλο: Στην Κ19 υπήρξε το καθαρό μυαλό να εκτελέσει πρώτη αυτή στη διαδικασία των πέναλτι. Όχι όπως στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ στο Κύπελλο, όταν η πρώτη ομάδα επέλεξε να εκτελέσει τελευταία, με το γνωστό αποτέλεσμα του αποκλεισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x