Γενικά

Υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού η Σερβέτ

Στο… βάθος Σερβέτ για τον Ολυμπιακό. Οι «βυσσινί» τερμάτισαν στη 2η θέση του ελβετικού πρωταθλήματος και είναι πιθανόν να τους αντιμετωπίσουν οι Πειραιώτες στα προκριματικά του Europa League.

Σερβέτ, η μία εκ των τριών υποψήφιων αντιπάλων του Ολυμπιακού.

Οι «βυσσινί» επικράτησαν 1-0 της Λουκέρνης εκτός έδρας και τερμάτισαν στη 2η θέση του ελβετικού πρωταθλήματος, αφήνοντας 3η τη Λουγκάνο, η οποία παρέμεινε στο -1 μετά το «διπλό» στο γήπεδο της Ζυρίχης. Το πρωτάθλημα έχει κατακτήσει εδώ και καιρό η Γιούνγκ Μπόις.

Συνεπώς, εξασφάλισαν παρουσία στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League (όπου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός) και εφόσον αποκλειστούν θα αγωνιστούν ως ανίσχυροι στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα παίξει ο Ολυμπιακός ως ισχυρός. Οπότε, οι δύο ομάδες (Ολυμπιακός και Σερβέτ) θα είναι πιθανοί αντίπαλοι.

Ολυμπιακός: Υποψήφια αντίπαλος η Σερβέτ

Εφόσον ο Ολυμπιακός αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του την Πέμπτη 10 Αυγούστου και θα δώσει τη ρεβάνς στις 17 Αυγούστου. Αν προχωρήσει στα playoffs θα παίξει 24 και 31 Αυγούστου. Είναι ακόμη υπαρκτό το σενάριο να γλιτώσει έναν γύρο η ομάδα του Πειραιά και να κάνει εκκίνηση από τα playoffs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x