Ισπανία

Ομολογία-σοκ από ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα για Λουίς Ενρίκε

Η… επιεικής τεσσάρα στο Παρίσι και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις (και) στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα.

Η αμφισβήτηση του Λουίς Ενρίκε είναι πλέον έντονη, όπως μαρτυρά και σημερινό βασικό δημοσίευμα της «Sport».

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι εμφανίστηκαν παίκτες όπως ο Αντρές Ινιέστα και ο Σέρχιο Μπούσκετς που δήλωσαν δημόσια ότι η στρατηγική της ομάδας τους έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για το κάζο στο Παρκ ντε Πρενς.

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης φιλοξενεί και τοποθέτηση-φωτιά ενός ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα που δεν κατονομάζεται και ο οποίος δείχνει με το… δάχτυλο τον Λουίς Ενρίκε για τη συντριβή από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Εδώ και αρκετό καιρό έχω πάψει να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο!», λέει -σύμφωνα με την «Sport»- ο παίκτης της Μπάρτσα. Και συνεχίζοντας, αποδίδει στις τακτικές απαιτήσεις του Λουίς Ενρίκε την έλλειψη φρεσκάδας και αντανακλαστικών που παρουσιάζει η ομάδα.

Αυτό που αναφέρεται στο ρεπορτάζ της «Sport» είναι ότι (και) ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής υποστηρίζει πως η στρατηγική του Λουίς Ενρίκες απαιτεί την κατανάλωση έξτρα ενέργειας τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Γεγονός που φαίνεται πως αδειάζει γρήγορα τις μπαταρίες της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x