Κύπρος

Η Ομόνοια νίκησε τον ΑΠΟΕΛ σε ματσάρα με 3 γκολ, 4 κόκκινες και χαμένο πέναλτι!

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, η Ομόνοια επικράτησε 2-1 του ΑΠΟΕΛ, στο πρώτο μεγάλο «αιωνίων» του φετινού κυπριακού πρωταθλήματος.

Πήρε το πρώτο ντέρμπι μετά από ματσάρα η Ομόνοια, που επικράτησε 2-1 του ΑΠΟΕΛ στην 3η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος. Από δύο αποβολές είχαν οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πέναλτι με το… καλημέρα.

Συγκεκριμένα, το ματς θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει ιδανικά για τον ΑΠΟΕΛ, αφού κέρδισε πέναλτι στο 5ο μόλις λεπτό, όμως ο Εφραίμ αστόχησε και οι «πράσινοι» τους τιμώρησαν. Στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς, στο ενδέκατο λεπτό ο Κακουλής έκανε το 1-0.

Στο 21’ η Ομόνοια έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Μπασιρού είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, όμως παρά το αριθμητικό μειονέκτημα βρήκε ξανά δίχτυα στο 38’με τον Σίμιτς για το 2-0.

Η απάντηση του ΑΠΟΕΛ ήρθε άμεσα, αφού στο 43’ ο Εφραίμ «εξιλεώθηκε» με γκολ και μείωσε σε 2-1.

Το δεύτερο μισό του ματς δεν είχε γκολ, είχε όμως δύο ακόμα κόκκινες κάρτες. Στο 61’ ο Τσεμπάκ άφησε τον ΑΠΟΕΛ με εννιά, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 68’ ήρθε η σειρά του Σίμιτς να αποβληθεί, αφήνοντας την Ομόνοι, επίσης, με εννιά.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Παρασκευή 1/9
Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα 2-2

Σάββατο 2/9
Δόξα Κατωκοπιάς-ΑΕΚ Λάρνακας 0-2

Πάφος-ΑΕΛ 3-1

Εθνικός Αχνας-Οθέλλος Αθιένου 1-1

Κυριακή 3/9
Απόλλων Λεμεσού-Καρμιώτισσα Πολεμιδίων 1-0

ΑΕ Ζακακίου-Αρης Λεμεσού 0-5

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ 2-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x