Γενικά

Απίστευτο: Οπαδός της Ιντερνασιονάλ εισέβαλε στο γήπεδο με παιδί στην αγκαλιά και κλώτσησε αντίπαλο

Επεισοδιακός ο αγώνας της Ιντερνασιονάλ με την Κασίας στη Βραζιλία, με έναν άνδρα που κρατούσε παιδί στην αγκαλιά να κλωτσά αντίπαλο αφού εισέβαλε στο γήπεδο.

Έχουμε δει πολλές ανοησίες από εξαγριωμένους οπαδούς, αλλά σαν αυτό που έγινε τα ξημερώματα... ποτέ. Ένας οπαδός της Ιντερνασιονάλ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας ένα κοριτσάκι στην αγκαλιά του και κλώτσησε παίκτη της αντιπάλου Κασίας!

Το περιστατικό συνέβη με την ολοκλήρωση του αγώνα. Η Κασίας επικράτησε 5-4 στα πέναλτι και προκρίθηκε στον τελικό του τοπικού πρωταθλήματος Γκαούτσο. Ο σκόρερ, Γουέσλεϊ, πανηγύρισε κάνοντας μια χειρονομία, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αντιδράσεις από τους παίκτες της Ιντερνασιονάλ, αλλά και την εισβολή κάποιων οπαδών.

Ένας από τους τελευταίους, προφανώς για να μην... ανησυχεί πού θα αφήσει το παιδί του, αποφάσισε να το πάρει μαζί του και αφού μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο, κλώτσησε πισώπλατα και σε ευαίσθητη περιοχή. H σύρραξη γενικεύτηκε και σε αυτή συμμετείχε και ο άλλοτε στόπερ του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέδο.

Η Ιντερνασιονάλ σε ανακοίνωσή της καταδικάζει τα επεισόδια και την εισβολή οπαδών αναφέροντας πως θα συνεργαστεί με τις αρχές και θα τους διαθέσει οπτικό υλικό για την ταυτοποίηση των ταραξιών.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x