Ισπανία

Οργισμένη ανακοίνωση Μπαρτσελόνα για τις «συστάσεις»

Την έντονη αντίδρασή της για την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της ισπανικής ομοσπονδίας, που ψέγει τους παίκτες της για τη συμπεριφορά τους κόντρα στη Βαλένθια, εξέφρασε η Μπαρτσελόνα.

Έξω φρενών είναι στην Μπαρτσελόνα με την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού της ισπανικής ομοσπονδίας, που όχι απλώς τιμώρησε με απλό πρόστιμο 1.500 ευρώ τη Βαλένθια, αλλά έκανε συστάσεις στους παίκτες των «μπλαουγκράνα» κατηγορώντας τους πως προκάλεσαν το πλήθος και προσποιήθηκαν τραυματισμούς.

Σε ανακοίνωσή της, η «Μπάρτσα» χαρακτηρίζει τα σχόλια αυτά απαράδεκτα και επισημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έγιναν αποδέκτες ύβρεων από οπαδούς, τον διαιτητή, οπαδούς, αλλά και μέλη της αποστολής της Βαλένθια, ενώ τους πετούσαν και αντικείμενα από την κερκίδα. «Σε ένα τέτοιο εχθρικό και συχνά βίαιο περιβάλλον, είναι λογικό να αντιδράσουν με οργή. Φαίνεται πως η Επιτροπή Ανταγωνισμού κρίνει πλέον τον τρόπο με τον οποίο οι ομάδες πανηγυρίζουν τα γκολ τους. Θα έπρεπε να είχε περιοριστεί στην ανάλυση των γεγονότων βάσει των κανονισμών και να αφήνει στην άκρη άδικες κρίσεις που δεν αρμόζουν στο ρόλο της. Η Μπαρτσελόνα απαιτεί από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές υπευθυνότητα και αντικειμενικότητα, προκειμένου να διασφαλιστεί το fair play και η καλή ατμόσφαιρα που θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε αγώνα του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου», αναφέρουν οι Καταλανοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x