Γενικά

Ορλόβ για Τζιούμπα: «Άκουσα ότι έχει πρόταση από το MLS»

Για την αποχώρηση του Αρτεμ Τζιούμπα από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μίλησε, ο Ρώσος σχολιαστής Γενάντι Ορλόβ, ενώ ανέφερε ότι πιθανόν να υπάρχει πρόταση από το MLS για τον 33χρονο ποδοσφαιριστή.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ντμίτρι Σελούκ, στην οποία αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ θα ήταν μια καλή επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του ο Αρτεμ Τζιούμπα, μετά από την ανακοίνωση του πως αποχωρεί από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό Μέσο «Sport-exrpress», ο διάσημο Ρώσος σχολιαστής Γενάντι Ορλόβ αποκάλυψε πως υπάρχει πρόταση και από ομάδα του MLS για τον 33χρονο επιθετικό, όταν ρωτήθηκε που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε αν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει με την τωρινή πολιτική κατάσταση που επικρατεί με τον ίδιο να αναφέρει: «Γιατί όχι; Υπάρχουν Ρώσοι αθλητές που αγωνίζονται στο NHL (πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου της Αμερικής)», ενώ πρόσθεσε πως υπάρχουν φήμες ότι τον θέλουν και από τη Τουρκία.

Τέλος απέκλεισε την περίπτωση να μείνει στην Ρωσία με τη φανέλα της ομάδας του Σότσι, καθώς ο σύλλογος δύσκολα θα πληρώσει το συμβόλαιο του και πρόσθεσε: «Ο Τζιούμπα χρειάζεται μια πρόκληση, αυτός είναι ο χαρακτήρας του. Νομίζω πως ο σύλλογος του MLS που ενδιαφέρεται, του προσφέρει καλό συμβόλαιο και είναι μια καλή προοπτική για αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x