Stoiximan Super League

Ντμίτρι Σέλουκ: «Η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ η καλύτερη επιλογή για τον Αρτέμ Τζιούμπα»!

Μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ, ο γνωστός ατζέντης, Ντμίτρι Σέλουκ, τόνισε πως το μέλλον του Αρτέμ Τζιούμπα μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ!

«Βόμβα» έριξε στο… μεταγραφικό τραπέζι του ΠΑΟΚ ο Ντμίτρι Σέλουκ!

Μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ, ο γνωστός ατζέντης τόνισε πως το μέλλον του Αρτέμ Τζιούμπα μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα και τον «δικέφαλο του Βορρά»! Ο Τζιούμπα αποχώρησε και επίσημα την Κυριακή (22/5) από τη Ζενίτ και ο Σέλουκ ρωτήθηκε για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο 33χρονος επιθετικός. Απάντησε, λοιπόν, καταρχήν στα όσα ακούγονται για τη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα. «Ξέρω καλά τη σερβική αγορά, δεν πληρώνουν συμβόλαιο πάνω από 500.000 ευρώ ούτε στον Ερυθρό Αστέρα. Μόνο κάποιοι σταρ λαμβάνουν τέτοιο μισθό. Σύμφωνα με διάφορες πηγές ο Τζιούμπα έπαιρνε γύρω στα 3 εκατ. ευρώ στη Ζενίτ. Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν θα του δώσει τέτοια χρήματα, και δεν θα πάει κάπου με σχεδόν εξαπλάσια μείωση».

Στη συνέχεια, για το ενδεχόμενο να πάει ο γεννημένος στη Μόσχα στραίκερ σε άλλη ρωσική ομάδα ή στην Ουγγαρία και τη Φερεντσβάρος, τόνισε: «Με όλον τον σεβασμό στη Φερεντσβάρος, ξέρω πως ο ιδιοκτήτης της είναι πλούσιος, αλλά στην Ουγγαρία δεν υπάρχει ούτε καν μισθός, που να ταιριάζει στον Τζιούμπα. Κανείς εκεί δεν πληρώνει τέτοιου είδους χρήματα συγκρίσιμα με τους μισθούς της Ρωσίας».

Και έριξε στη συνέχεια τη «βόμβα», απαντώντας στην ερώτηση «ποιες επιλογές από οικονομικής άποψης μένουν στον ποδοσφαιριστή»: «Στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ. Γιατί όχι να μην είναι μια επιλογή; Αυτά τα χρήματα μπορεί να τα πληρώσει ΠΑΟΚ. Στην Ελλάδα πληρώνουν 1 με 1,5 εκατ. και ο Τζιούμπα θα είναι σταρ εκεί. Ο Κριχόβιακ πήγε στην ΑΕΚ. Νομίζω ότι η επιλογή με την Ελλάδα είναι η καλύτερη για τον Τζιούμπα».

Μένει να δούμε αν πράγματι στον «δικέφαλο του Βορρά» υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη και διάθεση να βγουν από το ταμείο τόσα λεφτά…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x