Ιταλία

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Οσιμέν, σύντομα το εξιτήριο

Ευχάριστα είναι τα νέα που προκύπτουν από την κατάσταση της υγείας του Βίκτορ Οσιμέν, που σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Έπειτα από ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά από την Αταλάντα, στη Νάπολι είχαν ακόμα έναν λόγο για να ανησυχούν, καθώς στο 93’ της αναμέτρησης ο Βίκτορ Οσιμέν είχε μια άσχημη πτώση στον αγωνιστικό χώρο και διεκομίσθη χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο του Μπέργκαμο, με χτύπημα στο κεφάλι.

Ο 22χρονος επιθετικός όπως ήταν φυσικό παρέμεινε υπό την παρακολούθηση των γιατρών όλο το βράδυ και τα νέα που προκύπτουν είναι ευχάριστα, καθώς στη μεταφορά του προς το νοσοκομείο ανέκτησε επαφή με το περιβάλλον, έχοντας όμως χάσει τη μνήμη του, με τον γιατρό της Νάπολι, που έμεινε δίπλα του να του εξηγεί τι συνέβη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, το βράδυ πέρασε χωρίς επιπλοκές, γεγονός πολύ σημαντικό, αφού επρόκειτο για τις πρώτες ώρες μετά το χτύπημα, με τις εξετάσεις όμως να δείχνουν ότι υπάρχει όντως τραύμα στο κεφάλι.

Όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, ο παίκτης αναμένεται να πάρει εξιτήριο, ωστόσο θα είναι ακόμα υπό τη στενή παρακολούθηση των γιατρών και μάλιστα την Τρίτη θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία του τραυματισμού του.

Εξυπακούεται ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο ματς της Νάπολι κόντρα στη Γρανάδα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Κυριακή κόντρα στην Μπενεβέντο.

Διαβάστε ακόμα:

Τρομερή Αταλάντα πάτησε την Νάπολι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x