Βέλγιο

Νίκες για Οστάνδη και Ζούλτε Βάρεγκεμ

Η Οστάνδη και η Ζούλτε Βάρεγκεμ έκαναν βήμα για την πρώτη πεντάδα με τις νίκες τους, απέναντι σε Μαλίν με 2-0 και Κορτράικ με 2-1 αντίστοιχα.

Η Οστάνδη επικράτησε 2-0 της Μαλόν και την έπιασε την Γκενκ 3η θέση της βαθμολογίας στο πιο δυνατό παιχνίδι για την 29η αγωνιστική του βελιγικού πρωταθλήματος.Πλέον η Οστάνδη έχει από 46 βαθμούς με την Γκενκ σε 29 αναμετρήσεις, ενώ η Μαλίν έμεινε στους 40. Ο Γκουεγιέ στο 27ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ, ενώ ο Καπόν στο 86ο λεπτό έκλεισε το σκορ.

Στην 5η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς, η Ζούλτε Βάρεγκεμ με την εκτός έδρας νίκη ανατροπή, έκανε απέναντι στην Κορτράικ με τον Παλαβέρσα στο 20ο λεπτό να γράφει το 1-0. Το 1-1 ήρθε από τον Μπρούνο με πέναλτι στο 23ο λεπτό για να έρθει ο Σοράι στο 65ο λεπτό για να γίνει το 1-2.

Με το ίδιο αποτέλεσμα 2-0, επικράτησε η Σεκρλ Μπριζ που νίκησε τη Βάασαλντ Μπέβερεν για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας και να φτάσει τους 29 βαθμούς. Ο Λόπες στο 29οο λεπτό άνοιξε το σκορ, ενώ προς το φινάλε της αναμέτρησης ο Ντένκεϊ στο 82ο λεπτό διαμόρφωσε το 2-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x