Oλλανδία

Πήρε την επεισοδιακή ματσάρα με τον Άγιαξ η Ουτρέχτη!

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που στο τέλος διακόπηκε προσωρινά για ρίψη αντικειμένων, η Ουτρέχτη έκανε μεγάλη ανατροπή στο τέλος και επικράτησε με 4-3 του Άγιαξ για την 9η αγωνιστική της Eredivisie.

Το ματς της χρονιάς στην Ολλανδία τα είχε όλα και στο τέλος βρήκε νικήτρια την Ουτρέχτη!

Η ομάδα του Ρον Γιανς επικράτησε με 4-3 του Άγιαξ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Eredivisie, σε μια αναμέτρηση που θα μνημονεύεται για αρκετό καιρό, καθώς εκτός των επτά τερμάτων και των συνεχόμενων ανατροπών που είχε, στο 88ο λεπτό διακόπηκε για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό το παιχνίδι επιφύλασσε τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά με 2-0, αλλά ο «Αίαντας» σοβαρεύτηκε και γύρισε το παιχνίδι σε 3-2, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, αφού στο τέλος κατέρρευσε και όχι μόνο δέχτηκε την ισοφάριση, αλλά μετά την προσωρινή διακοπή η Ουτρέχτη βρήκε το γκολ της νίκης.


Έτσι, οι μεγάλοι νικητές του ματς πήραν βαθμολογική ανάσα, ξέφυγαν από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, ρίχνοντας εκεί τον απογοητευτικό «Αίαντα» που με μόλις πέντε βαθμούς πρέπει να αλλάξει γρήγορα την αγωνιστική του εικόνα. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League στρέφει την προσοχή της τώρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπράιτον για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου (26/10, 22:00).

Στα του αγώνα, ο Άγιαξ μπήκε καλύτερα από την αντίπαλό της και έψαξε το γκολ, χωρίς ωστόσο να γίνει απειλητικός στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Έτσι, κόντρα στη ροή της αναμέτρησης έμεινε πίσω στο σκορ, καθώς η Ουτρέχτη πήρε το προβάδισμα στο 44' με τον Φλαμίνγκο.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρος και «διπλασίασαν» τα τέρματα τους με τον Φαν Ντεν Χορν, αν και στη συνέχεια ο «Αίαντας» βελτίωσε αισθητά την απόδοσή του και έκανε την ολική ανατροπή!

Συγκεκριμένα, με δυο γκολ του Χλίνσον στο 52' και το 55' ο Άγιαξ ισοφάρισε σε 2-2 και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 65' με την εκτέλεση πέναλτι του Μπεργκβάιν. Παρόλα αυτά τα χαμόγελα στους «φιλοξενούμενους» δεν κράτησαν για αρκετή ώρα, αφού στο 71' ο Τόουρνστρα ισοφάρισε σε 3-3 για τους γηπεδούχους.

Όπως γράφτηκε και στην αρχή στο 88' το ματς διακόπηκε για ρίψη αντικειμένων, ενώ λίγα λεπτά μετά την επανέναρξη του η Ουτρέχτη βρήκε το χρυσό γκολ με τον Φράουλο, ο οποίος έγραψε το τελικό 4-3!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x