Oλλανδία

Τρομερή ανατροπή στην ανατροπή και βήμα πρόκρισης για τη Χέρενφεν!

Η Χέρενφεν απάντησε στο γκολ του Παυλίδη, γύρισε από το εις βάρος της 1-2 και με δύο γκολ από το 90' και μετά, έκανε σημαντικό βήμα (3-2) πρόκρισης για τον τελικό των playoffs της Eredivisie.

Ψυχωμένη Χέρενφεν, τέζαρε την Άλκμααρ και «βλέπει» Ευρώπη! Το σύνολο του Όλε Τόμπιασεν πέτυχε δύο γκολ από το 90' και μετά και με τρομερή ανατροπή στην ανατροπή επικράτησε 3-2 της ομάδας των Χατζηδιάκου και Παυλίδη -αμφότεροι βασικοί, με τον δεύτερο να σκοράρει. Έτσι -ενόψει και της ρεβάνς (22/5, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ)- έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για τον τελικό των playoffs της Eredivisie, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ουτρέχτη-Φίτεσε.

Ισορροπημένο το παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 58' με τον Φαν Χόιντονκ, ο οποίος αξιοποίησε από κοντινή απόσταση το «ριμπάουντ» που πήρε.



Άμεση η απάντηση της Άλκμααρ, με τον Εβγέν να συγκλίνει στο 59' και να ισοφαρίζει με σουτάρα από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής. Η ολική ανατροπή ήρθε διά ποδός Βαγγέλη Παυλίδη στο 65', με τον Έλληνα επιθετικό να γράφει το 1-2 με γυριστό.





Παρόλα αυτά, η Χέρενφεν όχι μόνο δεν τα παράτησε, αλλά έκανε ανατροπή στην ανατροπή στο φινάλε. Στο 90' ο Σαρ ισοφάρισε με πλασεδάρα, για να έρθει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χαλίλοβιτς να ξεσηκώσει το «Abe Lenstra Stadion» για το τελικό 3-2.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x