Ιταλία

Πάει για το «μπαμ» με Κορέα η Μίλαν

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η απόκτηση του Κορέα από τη Μίλαν, αν και πρώτα πρέπει να ξεπεραστούν ορισμένα σημαντικά εμπόδια.

Στο μεταγραφικό τραπέζι της Μίλαν φαίνεται να έχει μπει δυναμικά τις τελευταίες ώρες ένα καινούργιο όνομα, αυτό του Άνχελ Κορέα.

Σύμφωνα με τον έμπιστο Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αλλά και την «Gazzetta dello Sport», η διοίκηση των «ροσονέρι» έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για να κάνει δικό της τον Αργεντινό επιθετικό.

Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν φαντάζει η περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή, καθώς ο πρόεδρος των «κολτσονέρος», Ενρίκε Θερέθο, αξιώνει κάτι παραπάνω από 50 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Για το σκοπό αυτό, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δύο συλλόγους ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Πααράλληλα, εργάζεται πάνω στις επικείμενες μεταγραφές δύο ακόμη πελατών του, του Αντρέ Σίλβα και του Πάτρικ Κουτρόνε της Μίλαν, για τους οποίους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μονακό και η Γουλβς αντίστοιχα.

Σε περίπτωση άμεσης πώλησής τους, η μιλανέζικη ομάδα θα προσθέσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στα ταμεία της, στοιχείο το οποίο θα επιταχύνει και τις διαδικασίες απόκτησης του Κορέα.

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται από το 2015 στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, όταν και αποκτήθηκε από τη Σαν Λορέντζο, καταγράφοντας την περασμένη σεζόν 36 συμμετοχές και 3 γκολ στη La Liga.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x