Stoiximan Super League

Ματς που τα έσπασε… τα δοκάρια

Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Λαμία, με τα δοκάρια να τραντάζονται συνολικά πέντε φορές!

Με τα δοκάρια να έχουν ρόλο πρωταγωνιστή στην αναμέτρηση, Παναιτωλικός και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο Αγρίνιο για την 18η αγωνιστική της Super League και παρέμειναν αμφότεροι στην «ουρά» της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο όσο περνούσε η ώρα. Οι δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, σε ένα παιχνίδι που παρά την έλλειψη γκολ δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από σπουδαίες φάσεις.



Στο μυαλό του κόουτς: Ο Τραϊανός Δέλλας παράταξε την ομάδα του (4-2-3-1) με τον Κρίστοφερ Κνετ κάτω από τα δοκάρια τους, Κωνσταντόπουλο και Τσότσαλιτς στο κέντρο της άμυνας και τους Λιάβα και Περέιρα, δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα. Τσιγκάρας και Ταχάρ σε δυάδα αμυντικών χαφ, μπροστά τους ο Μπαρμπόσα, δεξία ο Ντιαζ και αριστερά ο Μάζουρεκ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Βέργος.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε το ματς στο Αγρίνιο (4-2-3-1) με τον Επασί στην εστία, τους Σκόνδρα και Μαρτίνεθ, δεξί και αριστερό μπακ και τους Αντέτζο και Τζανετόπουλο στα στόπερ. Στα αμυντικά χαφ Μπεχαράνο και Τζανδάρης, Τιρόνε σε ρόλο οργανωτή, Ρόμανιτς και Μπα στα εξτρέμ, με τον σέντερ φορ τον Αραμπούλι.

Το ματς

Δυναμικό ξεκίνημα στο ματς για τον Παναιτωλικό, που μόλις στο 2’ λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, αφού ο Βέργος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Επασί από πλεονεκτική θέση. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 9’, η Λαμία απάντησε με δικό της δοκάρι. Ο Μπα εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πλαϊνή θέση, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ από το… κεφάλι του Κνετ.



Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με την πίεση τους να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο, φτάνοντας δύο φορές πολύ κοντά στο να πετύχουν γκολ. Αρχικά, μετά από γύρισμα του Σκόνδρα, ο Καρμάνος πλάσαρε σε κενή εστία, με τον Τσότσαλιτς να εμφανίζεται από το πουθενά και να απομακρύνει. Ενώ στο 43’, ο Ρόμανιτς έπειτα από βολέ του Επασί, ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας αστοχώντας σε τετ-α-τετ απέναντι στον Κνετ.

Τα δοκάρια συνέχισαν να πρωταγωνιστούν στην αναμέτρηση και στο δεύτερο ημίχρονο, αφού λίγα λεπτά μετά την έναρξή του ο Τζανετόπουλος με πλασέ τράνταξε την εστία του Παναιτωλικού. Στην αμέσως επόμενη φάση (54’), ο Μάζουρεκ πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, διέσχισε το μισό γήπεδο, όμως το ψηλοκρεμαστό σουτ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί. Τέλος, ο Αζάντι πέντε λεπτά μετά το πέρασμά του στο παιχνίδι (75’), στόχευσε με κεφαλιά και πάλι το οριζόντιο δοκάρι του Γάλλου πορτιέρε των φιλοξενούμενων!

Στις καθυστερήσεις, ο Ρόμανιτς με ένα… σλάλομ πέρασε τρεις παίκτες των γηπεδούχων, με το σουτ του να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ, ενώ στην τελευταία φάση του ματς, ο Λιάβας έκανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι ολομόναχος, αλλά η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο.



MVP: Αν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος αυτός είναι ο Τσότσαλιτς, αφού στο ντεμπούτο του έδειξε σταθερότητα στο αμυντικό κομμάτι με το διώξιμό του στο πλασέ του Καραμάνου σαν… από μηχανής θεός, να κάνει την διαφορά.

Η σφυρίχτρα: Μοίρασε τέσσερις κίτρινες σε κάρτες σε ένα γενικά σκληρό παιχνίδι σε δύσκολο βρεγμένο τερέν. Θετική παρουσία χωρίς να χάσει σε κανένα σημείο τον έλεγχο του ματς, παρά τα ελαφρά παράπονα των δύο ομάδων.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (84’ Νταλσιο), Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας (70’ Αρσούρα), Τσότσαλιτς, Λιάβας, Ντίας, Ταχάρ (84’ Γιακολις), Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ (77’ Αριγίμπι), Βέργος (69’ Αζάντι)

Στον πάγκο έμειναν: Μελίσσας, Μαλής, Μανθάτης, Τζανακάκης

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (68’ Μπιάρνασον), Ντελ Πίνο (79’ Πίτι), Ρόμανιτς, Μπα (33’ Καραμάνος), Αραμπούλι (78’ Προβυδάκης),

Στον πάγκο έμειναν: Θεοδωρόπουλος, Ζιούλης, Σαραμαντάς, Βλάχος, Γκούγκα, Βασιλακάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
ΒΟΗΘΟΙ: Λάζαρος Δημητριάδης, Ανδρέας Μεϊντάνας
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας

Τα highlights του αγώνα:




Το live του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x