Stoiximan Super League

Αγωνία για Διούδη-Αλεξανδρόπουλο στον Παναθηναϊκό

Στη σημερινή-τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού θα κριθεί η συμμετοχή των Σωκράτη Διούδη και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δύο δυσάρεστες ειδήσεις περίμεναν τον Λάζλο Μπόλονι στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σωκράτης Διούδης και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το πρόγραμμα, αφού ο πρώτος είχε πρόβλημα στη μέση και στον τετρακέφαλο και ο δεύτερος έντονους πόνους στο γόνατο.

Και οι δύο υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν καθησυχαστικά, όμως η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι δύο παίκτες αναμένεται να δοκιμάσουν να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα σήμερα, με τον Μπολόνι να διαπιστώνει αν μπορεί να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ή θα τους προφυλάξει ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός παραμένει ο Φραν Βέλεθ με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ο Αργύρης Καμπετσής είχε γαστρεντερίτιδα, ο Σαβιέρ και ο Μπεκ έκαναν ατομικό, ενώ θεραπεία έκανε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Διαβάστε ακόμη

Η τελευταία στροφή της Super League μπορεί να διαμορφώσει ισορροπίες
Μπόλονι: «Δεν είναι τελικός με ΠΑΟΚ»
Παναθηναϊκός: Το «αντίο» στον Μιχάλη Κίτσιο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x