Stoiximan Super League

Επανεκκίνηση από το Ηράκλειο για Παναθηναϊκό

Μια νέα αρχή θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ έρχεται ο Λάζλο Μπόλονι.

Άλλαξε προπονητή, αποχαιρέτησε τον τεχνικό διευθυντή, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει να δει και με αποτελέσματα την επανεκκίνηση που έχει επιχειρηθεί τις τελευταίες ημέρες. Το μεσημέρι οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (16:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) με στόχο την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα βρίσκεται ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, προτού παραδώσει τη σκυτάλη ο Λάζλο Μπόλονι, που αναμένεται το μεσημέρι στην Αθήνα και θα παρακολουθήσει τηλεοπτικά την αναμέτρηση, ίσως και παρέα με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έδειξε με σαφήνεια τα πλάνα του για την αναμέτρηση, καθώς έκανε πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και διατάξεις στις τελευταίες προπονήσεις. Πιθανότερο είναι πάντως το 4-3-3, με τον Διούδη στο τέρμα, τους Σένκεφελντ-Βέλεθ στόπερ, τους Σάντσες και Ζαγαρίτη σε ρόλο ακραίων μπακ και τριάδα στα χαφ τον Κουρμπέλη, τον Αλεξανδρόπουλο και τον Μπουζούκη. Για την επίθεση φαβορί είναι ο Μακέντα στην κορυφή με τους Αϊτόρ και Χατζηγιοβάνη στα άκρα.

Εκτός μάχης είναι οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ, Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Μαυρομμάτης και ο ανέτοιμος Μαουρίσιο, ενώ για πρώτη φορά φέτος μπήκε στην αποστολή ο Καμπετσής.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x