Κύπελλο Ελλάδας

Με εμπειρία για την ανατροπή ο Παναθηναϊκός

Έως και πέντε αλλαγές θα έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα επιχειρήσει την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για να περάσει στους «4» του Κυπέλλου.

Μία δύσκολη αποστολή έχει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καλείται να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00, CosmoteSport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Λάζλο Μπόλονι ετοιμάζει μέχρι πέντε αλλαγές στη σύνθεση του «τριφυλλιού», με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί φρέσκια και να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της.

Συγκεκριμένα, την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μολό, Σένκεφελντ, Βέλεθ και Χουάνκαρ. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Νιάς, Σανκαρέ και Μαουρίσιο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης και στην κορυφή ο Καρλίτος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας και Αλεξανδρόπουλος. Εκτός αποστολής έμειναν Καμπετσής και Σάντσες.

«Σύμμαχος» του Παναθηναϊκού είναι η προϊστορία, αφού στο παρελθόν έχει πάρει έξι προκρίσεις (τις σεζόν 1974/75 σε μονό ματς, 1987/88, 1988/89, 2009/10, 2015/16 και πέρσι) έναντι μίας των Ηπειρωτών (τη σεζόν 1979/80 σε μονό ματς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x