Βέλγιο

ΠΑΟΚ: Διπλό κακό για Μπριζ – Έχασε από Σεντ Τρούιντεν και ανησυχεί και για Μινιολέ!

Την ήττα (2-1) στην έδρα της Σεντ Τρούιντεν γνώρισε η Μπριζ, με την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους «8» του Europa Conference League να ανησυχεί και για τον Μινιολέ που αποχώρησε τραυμαυτίας.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Μπριζ που ανησυχεί και για Μινιολέ.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Σεντ Τρούιντεν και μάλιστα με ανατροπή. Έτσι, αφενός παρέμεινε στο -18 από την κορυφή ούσα τρίτη, αφετέρου μπορεί να δει τη διαφορά της από την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ να εκτινάσσεται στους 21 βαθμούς εάν η τελευταία επικρατήσει στην έδρα της Αντβέρπ (17/3, 17:00).

Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι ξεκίνησε εξαιρετικά για την ομάδα του Ρόνι Ντέιλα, με τον Γιούτγκλα να της δίνει προβάδισμα μόλις στο 5'.

Παρόλα αυτά, αρκετά γρήγορα άρχισαν και οι… αναποδιές.

Αρχικά με τον Σιμόν Μινιολέ, με τον βασικό της τερματοφύλακα και πρώην της Λίβερπουλ να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού στο 9' και πλέον μένει να φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, λοιπόν, οι γηπεδούχοι όχι μόνο ισορρόπησαν την κατάσταση, αλλά ήταν και πιο απειλητικοί. Καταρχάς, ισοφάρισαν στο 59' με τον Ζαχιρολεσλάμ. Εν συνεχεία, μάλιστα, αύξησαν ακόμα περισσότερο την πίεσή τους φτάνοντας μια ανάσα από το 2-1 στο 81', όταν ο Κάγια αστόχησε σε εκτέλεση πένανλτι. Εντέλει, όμως, η Σεν Τρούιντεν έφτασε στην ολική ανατροπή στο 85', χάρη στη σουτάρα του Κόιτα ρίχοντας έτσι στα… σχοινιά την Μπριζ.

Η ενδεκάδα της Μπριζ: Μινιολέ (9' Γιάκερς) – Σάμπε (86' Μπαρμπερά), Ορντόνιες, Μέχελε, Μέιγερ – Ονιεντίκα, Βανάκεν, Βέτλεσεν (60' Νίλσεν) – Σκόρας (86' Ταλμπί), Γιούτγκλα (60' Νούσα), Τιάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x