Κύπελλο Ελλάδας

Η αποστολή του ΠΑΟΚ - Εκτός ο Σφιντέρσκι

Χωρίς τον Σφιντέρσκι θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ για το Κύπελλο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για ΑΕΛ.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τετάρτης (20/1, 17:15) κόντρα στους «βυσσινί» για το Κύπελλο ολοκλήρωσε ο «δικέφαλος του Βορρά» και ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την 22άδα που θα έχει στη διάθεσή του.

Σε αυτήν δεν συμπεριελήφθη ο Κάρολο Σφιντέρσκι και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ταλαιπωρείται από ίωση. Υπενθυμίζεται ότι βάσει του ρεπορτάζ, οι Θεσσαλονικείς είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μπολόνια για την παραχώρηση του Πολωνού φορ.

Εκτός είναι ο Κρέσπο, αλλά και ο Νινούα, που επίσης ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά -όπως αναμενόταν- και o Ενέα Μιχάι που ακολουθεί θεραπεία.

Η δεύτερη και τελευταία προπόνησητου ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ χωρίστηκε σε δύο μέρη. Αρχικά αφορούσε την ενεργοποίηση των παικτών και στη συνέχεια την τακτική προσέγγιση για τον επικείμενο αγώνα.

Η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Διαβάστε ακόμα:

Τσορμπατζόγλου: «Σοβαρές συζητήσεις ΠΑΟΚ-Μπολόνια για τον Σφιντέρσκι κοντά στα 6 εκατ. ευρώ»

Επιμένουν οι Ιταλοί για Μπολόνια και Σφιντέρσκι


Τσορμπατζόγλου: «Προοδεύει ο ΠΑΟΚ, αλλά θα κριθεί στα ντέρμπι»


«Κοντά στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Μπίσεσβαρ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x