Ελλάδα

Μια… ανάσα από τον τίτλο η Κ19 του ΠΑΟΚ!

Η Κ19 του ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-0 την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης στην Σουρωτή και πλέον απέχει ένα βήμα από τον τίτλο του πρωταθλητή της φετινής Super League.

Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά και του Απόστολου Παπαβασιλείου ήταν εξαιρετικά σοβαρή για 90 λεπτά κόντρα στους Αρκάδες ενώ είχε σε ρόλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κούτσια.

Καθώς ο νεαρός άσος του «δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα και όντας μέσα και στα τέσσερα γκολ της ομάδας του, συμβάλλοντας τα μέγιστα για το τελικό αποτέλεσμα!

Συγκεκριμένα, στο 13' με μία ατομική ενέργεια απέφυγε τέσσερις αντιπάλους και εκτέλεσε για το 1-0. Στο 24' πήρε την ασίστ από τον Κουτεντάκη και πλάσαρε ψύχραιμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να διαμορφώσει το 2-0 που ήταν και το σκορ στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ στο 52' και ουσιαστικά «καθάρισε» τη νίκη όταν μετά από κόρνερ του Αβεντισιάν, ο Κούτσιας έκανε ψαλιδάκι, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Γιαξή, ο οποίος από κοντά έκανε το 3-0!

Στο 87' ο Κούτσιας έφτασε στο χατ τρικ καθώς μετά από ωραία πάσα του Σπυράκου πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του αντίπαλου τερματοφύλακα με δυνατό σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν πλέον μία νίκη στις δύο επόμενες αγωνιστικές κόντρα σε Άρη (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός) για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x