Stoiximan Super League

Εντόπισε φουλ μπακ ο Λουτσέσκου

Την περίπτωση ενός πλάγιου μπακ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή, έχει ξεχωρίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και έκανε την εισήγησή του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Σε καθημερινή επαφή με τη διοίκηση και το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επέστρεψε στη Ρουμανία για να μαζέψει τα πράγματά του για να εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλάει με τους σκάουτερ της ομάδας και, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, έχει εντοπιστεί ο πρώτος παίκτης που θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Πρόκειται για πλάγιο μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, και φέρεται να έχει ζητήσει ο Λουτσέσκου.

Μάλιστα, οι επαφές φαίνεται πως είναι τόσο προχωρημένες που δεν αποκλείεται και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να υπάρξουν και ανακοινώσεις!

Υπενθυμίζεται ότι εντολή του Ιβάν Σαββίδη είναι να αποκτηθούν παίκτες επιπέδου Champions League, προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, προχωρώντας παράλληλα και στο Europa Conference League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x