Ελλάδα

Προελαύνει ο ΠΑΟΚ και πάει... καρφί για τίτλο!

Ο ΠΑΟΚ καθάρισε με χαρακτηριστική ευκολία τον Βόλο (4-0), πραγματοποιώντας άλλη μια παράσταση τίτλου αφού πλέον βρίσκεται στο +8 από τη δεύτερη ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών.

Το τρένο του ΠΑΟΚ δεν κάνει στάσεις στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών! Ο δικέφαλος του βορρά συνεχίζει να αποδεικνύει πως αποτελεί την κορυφαία ομάδα με διαφορά από τη δεύτερη, καθαρίζοντας και τον Βόλο με σκορ 4-0. Ένα αποτέλεσμα που έφερε τις ασπρόμαυρες στο +8 από τη 2η ΑΕΚ και ασφαλώς η επιστροφή στον θρόνο του ελληνικού πρωταθλήματος δεν πρόκειται να χαθεί από τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι ήταν στα μέτρα των γηπεδούχων, σκοράροντας από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο και πλέον έχουν ρεκόρ 15-1-0 σε 16 αγώνες! Έχουν μάλιστα σκοράρει 55 τέρματα και έχουν δεχτεί μόλις 3, δείγμα της απίστευτης κυριαρχίας τους.

Το ντέρμπι της τετράδας έληξε ισόπαλο και μάλιστα χωρίς τέρματα, ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΟ Ρέα. Ένα αποτέλεσμα που ευνόησε τις φιλοξενούμενους που έμειναν στην 3η θέση και στο +1 από την αντίπαλό της.

Τέλος, η Κηφισιά πήρε τη 2η διαδοχική της νίκη και τρίτη στα τέσσερα τελευταία ματς, επικρατώντας με σκορ 1-0 στην έδρα των Τρικάλων.

Η βαθμολογία:
ΠΑΟΚ: Προελαύνει και πάει... καρφί για τίτλο στο πρωτάθλημα γυναικών

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x