Stoiximan Super League

«Γρίφος» η ενδεκάδα για ΟΦΗ στον ΠΑΟΚ

Στη σημερινή-τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα αποφασίσει ο Πάμπλο Γκαρσία για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αρκετές απουσίες και ο Πάμπλο Γκαρσία καλείται να διαλέξει τα πρόσωπα που θα εμπιστευτεί για το αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου του Βορρά» με το οποίο θα αντιμετωπίσει τους Κρητικούς.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και επέστρεψε στις προπονήσεις, όμως η συμμετοχή του θα κριθεί στη σημερινή προπόνηση.

Από τη στιγμή που θα απουσιάσουν οι Ελ Καντουρί, Ίνγκασον και Ζίβκοβιτς, ο Ουρουγουανός προπονητής έχει δοκιμάσει διάφορα πρόσωπα και σχήμα, χωρίς να έχει καταλήξει στην τελική ενδεκάδα.

Επίσης, ένα επιπλέον ερωτηματικό αποτελεί ο παίκτης θα επιλεχθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, με βασικούς υποψήφιους τον Βιεϊρίνια και τον Περέιρα, με τον Νορβηγό μπακ να παίρνει ενδεχομένως μία ευκαιρία από τον Γκαρσία.

Διαβάστε ακόμη

Αρέσει ο Φεράρι, αλλά κοιτάει και άλλους μπακ ο ΠΑΟΚ
Κυριάκος σε Γκαρσία: «Βλέπουν τι έρχεται»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x