Γενικά

Τελείωσε η σύσκεψη της ESL: Παραμένουν Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο - Αμφιβολίες η Τσέλσι

«Ζωντανή», έστω και υπό τεράστια πίεση, φέρεται να παραμένει η ESL. Στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε οι Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο φέρονται να δήλωσαν ότι το σκέφτονται και η Τσέλσι να εκφράζει επιφυλάξεις.

Ανθεκτική παρουσιάζεται ακόμα η European Super League. Παρά τις διαρροές που ήθελαν πολλές από τις ομάδες-μέλη ν’ αποχωρούν και την επίσημη απόσυρση της Μάντσεστερ Σίτι, το εγχείρημα φέρεται να μην έχει ακόμα διαλυθεί.

Όπως αναφέρει το ισπανικό «Cope», στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης υπό την πίεση των ραγδαίων εξελίξεων η Τσέλσι (παρόλο που φερόταν αποφασισμένη να παραιτηθεί) διατηρεί ακόμα επιφυλάξεις.

Αντίθετα, δε, με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα και τις ήθελαν κι εκείνες έτοιμες ν’ αποσχιστούν, οι Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης σκέφτονται ακόμα τις επόμενες κινήσεις τους.

Συγκεκριμένα στα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρεται ότι οι «ροχιμπλάνκος» έχουν επενδύσει πολλά στο εγχείρημα και θ’ αποχωρήσουν μονάχα αν φύγουν όλες οι ομάδες.

Όσο για τους «μπλαουγκράνα», σημειώνεται πως είχαν θέσει εξαρχής τον όρο πως για να συμμετέχουν στη European Super League θα πρέπει αυτό να εγκριθεί πρώτα από τη γενική συνέλευση του συλλόγου, δηλαδή τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:



Τσέφεριν: «Καλωσορίζουμε τη Μάντσεστερ Σίτι στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Ευρώπης»

Παίκτες Λίβερπουλ: «Δεν θέλουμε τη Super League»

Τον... χαβά του ο Πέρεθ: «Καμία ανησυχία, στο τέλος Παρί και Μπάγερν θα έρθουν στην Super League»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x