Γαλλία

Τα «ρέστα» της για Οσιμέν η Παρί: Προσφέρει 100 εκατ. και παίκτες ως ανταλλάγματα στη Νάπολι!

Έτοιμη να προσφέρει «γη και ύδωρ» στη Νάπολι το καλοκαίρι για την απόκτηση του Βίκτορ Οσιμέν είναι η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με δημοσίευμα του «RMC»!

Eυρωπαϊκή φρενίτιδα για τον Βίκτορ Οσιμέν!

Ο Νιγηριανός σέντερ φορ και ένας εκ των σημαντικότερων πρωταγωνιστών της Νάπολι στο δρόμο για το «Scudetto» έχει τραβήξει επάνω του το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρί Σεν Ζερμέν να μοιάζουν ως οι επικρατέστερες για την απόκτηση του!

Μάλιστα οι Παριζιάνοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γάλλου δημοσιογράφου του «RMC», Φαμπρίς Οκίνς, φαίνεται πως θα μετουσιώσουν το «φλερτ» σε μια μυθική πρόταση έπειτα από εισήγηση του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου Λουίς Κάμπος!

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος φαίνεται πως έχει το ελεύθερο από τον Αλ-Κελαϊφί για να καταθέσει πρόταση της τάξης των 100 εκατ. ευρώ στους «παρτενοπέι». Παρόλα αυτά η προσφορά δεν θα περιοριστεί εκεί αφού στο τραπέζι αναμένεται να πέσουν και έμψυχα ανταλλάγματα με τον Μάουρο Ικάρντι και τον Γκονσάλο Παρέδες να φαντάζουν ως οι επικρατέστεροι που θα μπουν στο αεροπλάνο για τη Νάπολη!

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Οσιμέν με δήλωση του είχε αναφέρει ότι δεν θα ήταν αντίθετος σε μια πιθανή μετακίνηση στο «Παρκ ντε Πρενς» παρότι βασικός του στόχος θα ήταν να αγωνιστεί στην Premier League.

Τη φετινή σεζόν ο Νιγηριανός, έχει σκοράρει 25 φορές σε 29 τέρματα έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη τον Κβίσα Κβαρατσχέλια ο οποίος βρίσκεται επίσης στη λίστα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x