Γαλλία

Εξετάζει τις περιπτώσεις των Μουρίνιο και Ζιντάν για τη νέα σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν!

Τις περιπτώσεις των Ζινεντίν Ζιντάν και Ζοσέ Μουρίνιο για την άκρη του πάγκου της ενόψει της νέας σεζόν, φαίνεται πως εξετάζει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η φετινή προβληματική εικόνα της Παρί Σεν Ζερμέν, σε συνδυασμό με τον πρόωρο αποκλεισμό από τη φάση των «16» του Champions League, αλλά και από τον θεσμού του Κυπέλλου έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Κριστόφ Γκαλτιέ.

Μπορεί ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, αλλά και οι ιθύνοντες του συλλόγου να στήριξαν προσφάτως ανοικτά τον Γάλλο τεχνικό, δίνοντάς του ψήφο εμπιστοσύνης μέχρι νεοτέρας, ωστόσο, είναι φανερό πως το... γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ραγίσει και δύσκολα ξανακολλά...

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, οι Παριζιάνοι φέρονται πως εξετάζουν την... επόμενη ημέρα του συλλόγου, «σκανάροντας» την αγορά των προπονητών, ενόψει της νέας σεζόν.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιταλικής «Gazzetta dello Sport», η οποία αναφέρει πως Παρί και Ζινεντίν Ζιντάν έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, ώστε ο 50χρονος τεχνικός να αναλάβει τις τύχες της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα, αποκαλύπτουν ενδιαφέρον και για τον Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο «Special One» θα μπορούσε να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τους «τζαλορόσι» αν αποτύχει να βγάλει την ομάδα της Ρώμης στο επόμενο Champions League.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x