Ιταλία

Παρόλο: «Η Λάτσιο πρέπει να μιμηθεί την Νάπολι»

Να μιμηθεί την Νάπολη η Λάτσιο πρότεινε ο Μάρκο Παρόλο, επισημαίνοντας επίσης πως η συνεργασία με τον Φίλιπο Ινζάγκι θα συνεχιστεί.

Δεν κατάφερε να μπει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League η Λάτσιο, παρόλα αυτά κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Ιταλίας και να πάρει μια θέση στο Europa League.

«Τελειώσαμε τη σεζόν δείχνοντας ποιοι είμαστε, κατακτώντας το Κύπελλο αλλά και κερδίζοντας μια θέση στο Europa League», δήλωσε μετά τον αγώνα με την Μπολόνια o Ιταλός μέσος.

«Από την άλλη είχαμε την ευκαιρία να πάμε στο Champions League. Προσπαθήσαμε να τα πάμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό μάλλον μας κούρασε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη σεζόν και ακόμη καλύτερα», πρόσθεσε ο 34χρονος άσος.

«Πρέπει να παραμείνουμε σε αυτόν τον θετικό κύκλο. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε 4 τρόπαια και κερδίσαμε τα δύο. Εάν κατορθώσουμε να κλείσουμε αυτά τα βήματα σημαίνει πως μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Κοιτάξτε την Νάπολι πόσο σταθερή είναι όλα αυτά τα χρόνια», και συνέχισε:

«Αν πετύχουμε να έχουμε το μέταλλο και ένα δρόμο να ακολουθήσουμε τότε θα μπορέσουμε να το κάνουμε. Μας λείπει μόνο ένα βήμα και αυτό θα ψάξουμε να βρούμε».

Επίσης ρωτήθηκε για την άποψη του για το γεγονός πως η Γιουβέντους ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Φίλιπο Ιντζάγκι.

«Για εμάς ο Ιντζάγκι είναι ο προπονητής μας και ο κύκλος μας είναι με εκείνον».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Φαλάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x