Γενικά

Οι αντιδράσεις των οπαδών χάλασαν τη μεταγραφή Βράνιες στην Παρτιζάν

«Ναυαγεί» η μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες στην Παρτιζάν λόγω των αντιδράσεων των οπαδών της ομάδας για τον Βόσνιο αμυντικό.

Χάλασε, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, η μετακίνηση του Όγκνιεν Βράνιες στην Παρτιζάν. Ο Βόσνιος άλλοτε στόπερ της ΑΕΚ είχε συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του Βελιγραδίου και την τρέχουσα εβδομάδα αναμενόταν να πέσουν οι υπογραφές, ωστόσο η διοίκηση αποφάσισε να κάνει πίσω μετά τις έντονες αντιδράσεις από τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς του κλαμπ.

Όχι μόνο επειδή ο 33χρονος στόπερ είχε αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα (τη διετία 2009-11), αλλά κι εξαιτίας ενός ποσταρίσματος που είχε κάνει παλιότερα και έλεγε «μισώ την Παρτιζάν από τα βάθη της ψυχής μου». Με αυτή την αφορμή λοιπόν οι οπαδοί της ομάδας ανάρτησαν πανό στο παιχνίδι με τη Βόζντοβατς, που έλεγε: «Όλοι αυτοί που μισούν την Παρτιζάν από τα βάθη της καρδιάς τους, μπορούν να πάνε να…».

Ο Βράνιες από την πλευρά του προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα και να κατευνάσει τις αντιδράσεις, δηλώνοντας στην εφημερίδα «Kurir»:
«Από μικρή ηλικία, έμαθα σαν αθλητής να σέβομαι κάθε αντίπαλο, κάθε παίκτη και κάθε ομάδα. Αυτό με καθοδηγεί σε όλη την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Στο γήπεδο, για όποια ομάδα αγωνίστηκα, έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο, ξέροντας πως το σήμα της φανέλας που φοράω είναι ιερό για τους οπαδούς, που το αγαπούν. Δεν είπα ποτέ κάτι άσχημο για την Παρτιζάν και τους οπαδούς της ομάδας. Πάντα είχα σεβασμό για την ομάδα, που είναι τεράστιο μέγεθος στο τοπικό ποδόσφαιρο, με παράδοση και αποτελέσματα που είναι βαθιά μέσα στην ιστορία του σερβικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κίνητρό μου να ξεκινήσω τις συζητήσεις με την Παρτιζάν ήταν μόνο ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο. Η μόνη μου ευχή, αν έρθω στην Παρτιζάν είναι να τα δώσω όλα στο γήπεδο για να κερδίσω και να παλέψω για τρόπαια. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

Πάντως φαίνεται πως ούτε αυτές οι δηλώσεις του Βράνιες στάθηκαν αρκετές να κατευνάσουν τις αντιδράσεις και έτσι ο στόπερ της Χατάισπορ παραμένει μέχρι νεωτέρας στην τουρκική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x