Ισπανία

Πέρεθ κατά Φίγκο: «Ήταν π@@@ας γιος, έκανε μπ....ελο τη Ρεάλ»

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποκαλύφθηκε πως έβριζε ΚΑΙ τον Λουίς Φίγκο.

Νέα «καμώματα» του Φλορεντίνο Πέρεθ φέρνει (και) σήμερα στο προσκήνιο η El Confidential.

Η ισπανική εφημερίδα έφερε στην επιφάνεια ηχητικά ντοκουμέντα, στα οποία ο πρόεδρος της Ρεάλ μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Ραούλ, Κασίγιας, Ντελ Μπόσκε, Μίτσελ και Καρμπονέρο, «θάβει» τώρα και τον Λουίς Φίγκο, αλλά και τον Γκούτι!

«Ο Φίγκο κάνει μπ…@@ο τα αποδυτήρια. Ο καλύτερος ήταν ο Ζιντάν. Ο Φίγκο ήταν π@@@ας γιος. Όπως και ο Ραούλ. Ήταν οι δύο χειρότεροι. Παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο μέχρι οι δυο αυτοί βαρέθηκαν να παίζουν», ακούγεται να λέει για τον Πορτογάλο άλλοτε σπουδαίο εξτρέμ.

Απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς είχε πει και για τον Γκούτι. «Είναι ο ίδιος ο μεγαλύτερος εχθρός του εαυτού του. Είναι χαζός, δεν είναι νορμάλ, δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη».

Τα ηχητικά έχουν πωληθεί στην ισπανική εφημερίδα από έναν δημοσιογράφο, ο οποίος κατηγορείται ότι από το 2011 εκβίαζε τη διοίκηση της Ρεάλ για να μην τα φέρει στην επιφάνεια αξιώνοντας 10 εκατ. ευρώ. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήδη έχει κάνει γνωστό πως θα μηνύσει τον δημοσιογράφο και την εφημερίδα, καθώς τονίζει ότι ηχογραφήθηκε εν αγνοία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x