Ισπανία

Πικέ σε Λαπόρτα: «Αν έχεις τα κότσια, φέρε τον καλύτερο αμυντικό! Εγώ θα είμαι πάλι βασικός»

Στη δική του αντεπίθεση πέρασε ο Ζεράρ Πικέ από τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται από την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι θα αλλάξει και θα γίνει και πάλι ο καλύτερος.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Τσάβι στην οποία ενημερώθηκε ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν είναι δυνατόν να υπολογίζεται, ο Ζεράρ Πικέ μίλησε για την κατάστασή του με τον Ζοάν Λαπόρτα, δείχνοντας πεπεισμένος ότι μπορεί να αλλάξει πλήρως το εις βάρος του κλίμα.

Ο 35χρονος σήμερα, Πικέ, δεσμεύτηκε ότι στα δύο χρόνια που έχει ακόμα συμβόλαιο θα αφοσιωθεί πλήρως στο ποδόσφαιρο και θα απομακρυνθεί από τα social media και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Μάλιστα, ήδη τις τελευταίες μέρες είναι από το πρωί στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα ώστε με ατομικές προπονήσεις να ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Επιπλέον, σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος στην Μπαρτσελόνα, ο Πικέ διεμήνυσε ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του στο οποίο απομένουν άλλα δύο χρόνια και μάλιστα θα δεχθεί μεγάλη μείωση των αποδοχών του, ώστε με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει τους Καταλανούς να προχωρήσουν στην εγγραφή των νέων ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Sport» που είχε αποκαλύψει εξ αρχής το θέμα, ο Πικέ προκάλεσε τον Λαπόρτα να φέρει τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό, προειδοποιώντας τον ότι πάλι αυτός θα καταφέρει να είναι ο βασικός σέντερ μπακ. «Θα είμαι βασικός. Αν έχεις τα κότσια, φέρε τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό του κόσμου και θα τον κάνω αναπληρωματικό», είπε ο Καταλανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x