Γενικά

Πινέδα: «Προσπαθώ να εκμεταλλευτώ στο έπακρο την ευκαιρία που μου δόθηκε στην εθνική»

Για την ισόπαλη αναμέτρηση με τη Τζαμάικα (2-2), αλλά και την προσωπική του απόδοση με την εθνική Μεξικού, μίλησε ο Ορμπελίν Πινέδα στις δηλώσεις του.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της εθνική Μεξικού ήταν ο Ορμπελίν Πινέδα στην αναμέτρηση του CONCACAF Nations League, με τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ να πετυχαίνει και γκολ στο 17’ στην ισόπαλη αναμέτρηση με τη Τζαμάικα (2-2).

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο 27χρονος αναφέρθηκε στα δεδομένα και τον τρόπο που κύλησε το ματς για το Μεξικό και στη συνέχεια στην προσωπική του απόδοση με την εθνική ομάδα της χώρας του.

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ δύσκολο για εμάς στην αρχή να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι που είχαμε σχεδιάσει. Τα γκολ τα δεχτήκαμε από αδράνεια, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε σε κάθε περίπτωση. Έχουμε αρκετό δρόμο για να διορθώσουμε τις λεπτομέρειες», ήταν τα πρώτα λόγια του Πινέδα στο TUDN.

Για την ευκαιρία που του έχει δοθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του είπε: «Συνεχίζω να δουλεύω καθημερινά. Αυτή είναι η δουλειά, να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και προσπαθώ να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο και χαίρομαι γι' αυτό. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να πάρουμε περισσότερες νίκες, να πετύχουμε περισσότερα γκολ και να βοηθήσουμε την εθνική».

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x