Ιταλία

Πιόλι: «Η Μίλαν ήταν η καλύτερη ομάδα μέχρι σήμερα στην Serie A»

Οι δηλώσεις του Στέφανο Πιόλι ενόψει του αγώνα της Μίλαν με την Σασουόλο.

Η Μίλαν είναι ένα βήμα πριν την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος, ύστερα από 11 χρόνια. Οι «ροσονέρι» χρειάζονται έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Σασουόλο, με τον Στέφανο Πιόλι να μιλάει ενόψει του παιχνιδιού.

«Ήμασταν οι καλύτεροι μέχρι σήμερα, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτσι και την Κυριακή. Προετοιμάσαμε καλά το ματς με την Σασουόλο όπως κάναμε πάντα. Δεν μετράει ό,τι κάναμε μέχρι χθες, αλλά παίζει ρόλο αυτό που θα μπορέσουμε να κάνουμε αύριο.

Έχουμε μία καλή ευκαιρία και οφείλουμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι»
, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Θα είναι δύσκολο ματς, δεν θα μας χαριστεί κάτι, όπως ουδείς μας χάρισε κάτι ως τώρα. Έχουμε διαβάσει καλά όλα τα ματς, όπου το καθένα έχει τη δική του ιστορία.

Έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας και είναι καλοί στο επιθετικό κομμάτι, είναι πολύ άξιοι. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία τους».


Για την συνεισφορά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη φετινή πορεία της Μίλαν είπε: «Θέλει πολύ να είναι πρωταγωνιστής στο ματς. Μέχρι τώρα ήταν πολύ σημαντικός, έφερε ποιότητα και νοοτροπία νικητή. Έφερε την προσωπικότητα που αυτή η νεανική ομάδα είχε τόσο ανάγκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x