Αρκετά αυξημένες είναι οι πιθανότητες αποχώρησης του Γιώργου Γιακουμάκη από την Κρουζ Αζούλ το ερχόμενο καλοκαίρι!
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο Μεξικανός δημοσιογράφος, Αντριάζ Επάρθα Οτέο, και επιβεβαιώνει ο Αμερικανός, Τομ Μπόγκερτ, ο Έλληνας στράικερ θα μπορούσε να αποτελέσει παρελθόν από τον μεξικανικό σύλλογο στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, μετά από μόλις 1,5 χρόνο παρουσίας στην Κρουζ Αζούλ, η οποία θυμίζουμε δαπάνησε το ποσό των 9,3 εκατ. ευρώ τον Γενάρη του 2024 για να τον αποκτήσει από την Ατλάντα.
Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι δύο ρεπόρτερ, ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται στα ραντάρ πολλών ομάδων του MLS, έχοντας αφήσει εξαιρετικό όνομα στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.
Φέτος, ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, μετράει 27 συμμετοχές με 9 τέρματα και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.
?? Sources: Cruz Azul forward Giorgos Giakoumakis could leave the club this summer. MLS clubs interested if so. @A_EsparzaOteo 1st.
— Tom Bogert (@tombogert) April 5, 2025
Giakoumakis, 30, one to watch this summer.
Joined Cruz Azul from Atlanta United for $10.5m last year. Has 9g/7a in 1,500 mins. pic.twitter.com/ooQWdmtVAG
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






