Stoiximan Super League

Πιθανότητα να γίνουν όλα τα εντός έδρας ματς της Ξάνθης σε ουδέτερο γήπεδο

Τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή της Ξάνθης, κάνουν τις ποδοσφαιρικές αρχές να εξετάζουν την πιθανότητα αλλαγής έδρας στα ματς των Ακριτών.

Από τα 55 κρούσματα του κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας, τα 49 εξ αυτών αφορούσαν τις ευρύτερες περιοχές της Ξάνθης και της Ροδόπης!

Αυτό φυσικά επηρεάζει άμεσα το ποδόσφαιρο και τα πλέι-άουτ, στα οποία αγωνίζεται η Ξάνθη. Οι Ακρίτες μετά και την αφαίρεση 12 βαθμών για το θέμα της πολυιδοκτησίας με τον ΠΑΟΚ, κινδυνεύουν με υποβιβασμό και θα δώσουν τη μάχη τους για να αποφύγουν μία από τις δύο τελευταίες θέσεις. Ίσως, όμως, να το κάνουν μακριά από την έδρα τους.

Όπως μετέδωσε ο Ηλίας Μπουναρτζής στον ΣΠΟΡ FM, υπάρχει περίπτωση όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας να γίνουν εκτός Ξάνθης και σε ουδέτερα γήπεδα. Κάτι που θα δυσκολέψει, σαφώς, την προσπάθεια της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου για την αποφυγή μία εκ των δύο τελευταίων θέσεων.

Υπενθυμίζεται, πως την πρώτη αγωνιστική το ματς με τον Ατρόμητο στα Πηγάδια αναβλήθηκε για τον ίδιο λόγο, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι ανάλογο ή να αλλάξει έδρα το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική των πλέι-άουτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x