Ότι δεν πωλείται ο Ντομενίκο Μπεράρντι ξεκαθάρισε η Σασουόλο στη Ρόμα, γεγονός που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του “Sky Italia”.
Το βλέμμα του στον 23χρονο επιθετικό έστρεψε ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, λόγω του ότι γνωρίζει καλά την αξία του από την κοινή τους θητεία στη Σασουόλο.
Πάντως, οι «τζιαλορόσι» πρέπει να καλύψουν άμεσα το κενό που υπάρχει στο δεξί άκρο της επίθεσης, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λιγότερο από δέκα μέρες.
Να σημειωθεί πως για τη θέση αυτή αρχικά προοριζόταν ο Ριγιάντ Μαχρέζ της Λέστερ, ο αγγλικός, όμως, σύλλογος απέρριψε την προσφορά ρεκόρ των Ρωμαίων, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ!
Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






