Πορτογαλία

Να περάσει ο… επόμενος: Ο Κονσεϊσάο αποχωρεί από την Πόρτο στο τέλος της σεζόν!

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Πόρτο ότι στο φινάλε της σεζόν θα αποχωρήσει και λόγω του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, συνδέεται ήδη με την Μπαρτσελόνα.

Ακόμη μία αποχώρηση φαίνεται πως έρχεται το καλοκαίρι από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Μετά τους Κλοπ, Τσάβι και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Αρτέτα από την Άρσεναλ, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να φύγει από την Πόρτο στο φινάλε της σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει ειδοποιήσει τη διοίκηση των «δράκων» ότι τον Ιούνιο θα αποχωρήσει, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και δεν έχει διάθεση να το ανανεώσει.

Ο Κονσεϊσάο επιθυμεί να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αλλάζοντας περιβάλλον μετά από επτά χρόνια και αναζητά μια νέα πρόκληση. Με αρκετά δημοσιεύματα να τον συνδέουν ήδη με την Μπαρτσελόνα. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω του εκπροσώπου του, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με το αφεντικό των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα.

Μάλιστα, σε σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται πως οι εμφανίσεις της Πόρτο απέναντι στους «μπλαουγκράνα» στη φάση των ομίλων του Champions League τη φετινή σεζόν, φαίνεται πως έχουν κάνει το… κλικ στον Λαπόρτα, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι την εν λόγω προοπτική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x