Πορτογαλία

«Τούμπαρε» την Κάσα Πία και συνεχίζει να ελπίζει η Πόρτο

H Πόρτο μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Κάσα Πία ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο σοβαρεύτηκε, επικράτησε 2-1 και παρέμεινε στο -4 από την κορυφή δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Γλίτωσε το εντός έδρας κάζο και ελπίζει ακόμη για τον τίτλο η Πόρτο. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Κάσα Πία στο «Ντραγκάο» κατάφερε με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να ολοκληρώσει μια σημαντική ανατροπή (2-1) και να παραμείνει στο -4 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα, συνεχίζοντας να ελπίζει στο... θαύμα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της Liga Nos.

Οι «δράκοι» παρά την ανωτερότητα τους στο πρώτο ημίχρονο δέχθηκαν το σοκ στις καθυστερήσεις. Εκτέλεση φάουλ από τη δεξιά πτέρυγα για την Κάσα Πία, με τον Εβανίλσον να προσπαθεί να διώξει και να στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδα του για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, η Πόρτο ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση της και κατάφερε στο 56' να φέρει το ματς στα ίσια με περιπετειώδη τρόπο. Ο Βερόν έκανε την ενέργεια από τα δεξιά, ο Εβανίλσον έχασε αρχικά την ευκαιρία όμως ο Ταρεμί έκανε το 1-1.

Στο 75' ο Γκαλένο λίγο έλειψε να πετύχει ένα φανταστικό γκολ με το ανάποδο ψαλιδάκι όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Η λύτρωση για την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Πεπέ να γεμίζει στην περιοχή, τον Μαρτίνες να πιάνει την κεφαλιά και τον Ναμάσο με το γόνατο, να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Με αυτή τη νίκη η Πόρτο έφτασε στους 79 βαθμούς και έχει μπροστά της, την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φαμαλικάο, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Γκιμαράες.

Από την άλλη μεριά η Κάσα Πία, βρίσκεται στη 10η θέση με 40 βαθμούς και θέλει να κλείσει τη χρονιά με δύο νίκες απέναντι σε Εστορίλ και Ζιλ Βιθέντε.

Παρακολουθήστε τα highlights της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x