Αγγλία

Αρτέτα: «Ο Τζόλης θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες»

Ο Μικέλ Αρτέτα επιβεβαίωσε πως ο Χρήστος Τζόλης αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικές εβδομάδες.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την απουσία του Χρήστου Τζόλη για τις επόμενες εβδομάδες επιβεβαίωσε ο Μικέλ Αρτέτα, αποκαλύπτοντας πως ο Έλληνας εξτρέμ ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.

Ο τραυματισμός του διεθνούς άσου προκάλεσε ανησυχία τόσο στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας όσο και στην Άρσεναλ, με τον προπονητή του να αναφέρεται στην κατάστασή του ενόψει της αναμέτρησης με τη Λιντς για την 6η αγωνιστική της Premier League.

«Ο Τζόλης ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό και θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες. Δεν είναι διαθέσιμος (σ.σ για τον αγώνα με τη Λιντς)», είπε αναλυτικά.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x