Μουντιάλ 2022

Η Γεωργία σόκαρε την Σουηδία - Πώς επηρεάζει την Εθνική μας

Την μεγάλη έκπληξη έκανε η Γεωργία στην 7η αγωνιστική καθώς επικράτησε 2-0 της Σουηδίας στην έδρα της.

Τεράστια έκπληξη στον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας. Η Γεωργία έκανε το… θαύμα της και νίκησε 2-0 την πρωτοπόρο του ομίλου, Σουηδία.

Για την Γεωργία αυτή ήταν το δεύτερο σερί «τρίποντο» στα προκριματικά καθώς είχε προηγηθεί το 2-1 με το Κόσοβο εκτός έδρας. Φυσικά και πρόκειται για ένα αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στη βαθμολογία του ομίλου.

Η Ισπανία με νίκη σήμερα, κόντρα στην Εθνική μας θα περάσει στην πρώτη θέση του ομίλου με έναν βαθμό περισσότερο από τους Σουηδούς που θα πέσουν στην δεύτερη θέση. Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα για να έχει ελπίδες για πρόκριση θέλει και πάλι τη νίκη σήμερα, κάτι που ήθελε. Ωστόσο αλλάζει το αποτέλεσμα που ήθελε στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στην Ισπανία και την Σουηδία, μετά την σημερινή ήττα της δεύτερης. (Διαβάστε εδώ τι θέλει η Εθνική μας για να περάσει).

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής επικράτησης των Γεωργιανών ήταν ο Κβαρατσκέλια. Ο μεσοεπιθετικός της Γεωργίας σκόραρε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης, το πρώτο στο 61ο και το δεύτερο στο 78ο λεπτό. Στο πρώτο τέρμα βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και μετά μια σύγχυση στην άμυνα της Σουηδίας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο εκμεταλλεύτηκε μια κόντρα της μπάλας και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση πλασάροντας εύκολα τον Σουηδό τερματοφύλακα.

Οι Σουηδοί ήταν σαφώς καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες για να σκοράρουν, χάνοντας, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο εύκολα γκολ με τους Ιμπραϊμοβιτς και Ίσακ. Όμως και οι Γεωργιανοί είχαν κάποιες καλές στιγμές, η καλύτερη στο 39ο λεπτό με τον Λομπανίτζε.

Δείτε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x