Stoiximan Super League

Με Εμποκού στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού και στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό να προλαβαίνει τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Την απόφαση ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης και στη σημερινή – ιδιαίτερα απαιτητική προπόνηση του Παναθηναϊκού έλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Όλα δείχνουν ότι ο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός θα συμμετάσχει στην αυριανή προπόνηση της ομάδας και θα μπει στην αποστολή για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αφρικανός άσος δείχνει σε καλή κατάσταση και φαίνεται πως ξεπέρασε τη σύσπαση που είχε μετά τον πρόσφατο αγώνα του «τριφυλλιού» με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την πλευρά τους, ο Τελάντερ και ο Στάικος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιλάμβανε ταχύτητες, τελειώματα και πιεστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Έλληνα προπονητή θα βρίσκεται και ο Λέτο, ο οποίος πιθανότατα θα είναι στην αποστολή, με τον Μπεργκ και τον Κλωναρίδη να αποτελούν το δίδυμο στην «πράσινη» επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x