Oλλανδία

Προπονητής Άγιαξ: «Θα παραμείνω σε θέση μάχης για να αλλάξω τα δεδομένα στην ομάδα»

Παρά το κάκιστο ξεκίνημα του Άγιαξ στη φετινή σεζόν, ο προπονητής του, Μορίς Στάιν, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί.

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο Άγιαξ, με την ομάδα του Άμστερνταμ να πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του στο ολλανδικό πρωτάθλημα!

Ο αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League ηττήθηκε και στην έδρα της Ουτρέχτης για την 9η αγωνιστική της Eredivisie, παραμένοντας κολλημένος στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με τα 8 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη αποτελούν αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Παρ' όλα αυτά, ο προπονητής της ομάδας, Μορίς Στάιν, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί, αφού νιώθει ότι έχει την στήριξη όλων.

«Θα παραμείνω σε θέση μάχης για να αλλάξω τα δεδομένα στην ομάδα. Αισθάνομαι υποστήριξη και νομίζω ότι θα παραμείνω στη θέση του προπονητή. Όταν πηγαίνω στον σύλλογο, αισθάνομαι την υποστήριξη από τους εργαζομένους του, από τους παίκτες και από το επιτελείο μου», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την ήττα της ομάδας του από την Ουτρέχτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x