Γενικά

Πρότειναν στον Γκουαρδιόλα να κατέβει στην πολιτκή

Πρόταση να κατέβει στις εκλογές της Καταλονίας από την τοπική κυβέρνηση έχει δεχτεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα από τον Αρτούρ Μας που είναι αντιπρόεδρος του δεξιού κόμματος υπέρ της ανεξαρτησίας.

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Πεπ Γκουαρδιόλα να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής κυβέρνησης της Καταλονίας. Ο Αρτούρ Μας, Καταλανός πολιτικός, είχε δηλώσει: «Έχω έναν υποψήφιο στο μυαλό μου, που δεν έχει πολιτική παράδοση». Σύμφωνα με πληροφορίες του «El Confidencial», το δεξιό κόμμα υπέρ της ανεξαρτησίας(JxCAT), θεωρεί πως έτσι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, στις οποίες φαίνεται να προηγείται το αριστερό κόμμα υπέρ της ανεξαρτησίας (ERC).

Ο προπονητής της Σίτι έχει συμβόλαιο με τους «πολίτες» μέχρι το 2021, αλλά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα μπορούσε να το τερματίσει ένα χρόνο νωρίτερα, το 2020. Μέχρι στιγμής, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει απαντήσει σε αυτές τις πληροφορίες. Ωστόσο, έχει τοποθετηθεί έντονα ενάντια στην απόφαση που την περασμένη εβδομάδα καταδίκασε εννέα πολιτικούς ηγέτες της Καταλονίας. Ενώ, υποστηρίζει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης της περιοχής

Eπιμέλεια: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x