Ελλάδα

Έσπασαν καρδιές στο φινάλε του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και τελικά… 1-1 με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!

Ισόπαλο το μεγάλο ματς της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών, αφού ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1 με τα δύο τέρματα να έρχονται στις καθυστερήσεις.

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1 σε ένα ματς που… έσπασαν καρδιές στο φινάλε, με τα δύο τέρματα να έρχονται στις καθυστερήσεις.

Αυτή η ισοπαλία κρατάει τις «κιτρινόμαυρες» στην 6η θέση, πηγαίνοντας στους 27 βαθμούς, αλλά την ίδια ώρα μετράνε 3 σερί ισοπαλίες και τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη μεριά, οι «πράσινες» έφτασαν τους 41 βαθμούς, είναι δεύτερες στη βαθμολογία αλλά ο τρίτος ΟΦΗ που βρίσκεται στο -2 έχει και δύο ματς λιγότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου.



Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως είναι καλύτερος ως ομάδα, έχοντας τον έλεγχο και τις περισσότερες φάσεις για να πάρουν προβάδισμα. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ ήταν που φώναξε για πέναλτι στο 7o λεπτό, ποστάροντας και σχετικό βίντεο στα social media αλλά ο διαιτητής δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα ούτε από τις διαμαρτυρίες ούτε και από το πέσιμο της παίκτριας των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι είχε καλές στιγμές, αλλά όλα κρίθηκαν στο φινάλε. Η Σιαμπάνη είχε δοκάρι στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ενώ σε διάστημα δύο λεπτών η Ντομόντ στάθηκε άτυχη αφού πρώτα στο 87’ και μετά στο 89’ είδε τα εξαιρετικά της τελειώματα να σταματάνε επίσης στο δοκάρι. Ωστόσο, οι «πράσινες» δικαιώθηκαν για την πίεσή τους στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με εξαιρετικό σουτ της Σπυριδωνίδου για το 1-0. Μια φάση που έφερε άλλη μια φορά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, αυτή τη φορά για φάουλ στο ξεκίνημά της.

Παρόλα αυτά, οι «κιτρινόμαυρες» κατάφεραν να βρουν άμεσα την απάντηση, αφού δύο λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και με την Χατζηνικολάου στην πρώτη της επαφή με την μπάλα να διαμορφώνει το τελικό 1-1.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x