Stoiximan Super League

Στον Αθλητικό Εισαγγελέα για τον Κλάτενμπεργκ ο ΠΣΑΤ - Εξώδικο στον Άγγλο αρχιδιαιτητή

Την απόφαση να προσφύγει στον Αθλητικό Εισαγγελέα και να στείλει εξώδικο στον Άγγλο αρχιδιαιτητή πήρε ο ΠΣΑΤ.

Προσφυγή στον Αθλητικό Εισαγγελέα και εξώδικο προσωπικά στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποφάσισε να στείλει το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Ο λόγος της αντίδρασης του ΠΣΑΤ έχει να κάνει με την ατάκα που φέρεται να είπε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής σε τηλεδιάσκεψη με τους διαιτητές, σύμφωνα με την οποία οι ρέφερι μιλούν με τους ρεπόρτερ και τους δίνουν 50-100 ευρώ για να καλύπτουν τα λάθη τους.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποφάσισε να προσφύγει στον αθλητικό εισαγγελέα και ταυτοχρόνως να αποστείλει εξώδικο στον επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για τις δηλώσεις του, που δεν διεύψευσε, με τις οποίες προσβάλλει τους Αθλητικούς Συντάκτες.

Πριν από λίγες ημέρες, από πλήθος δημοσιευμάτων, είχαμε ενημερωθεί ότι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε τηλεδιάσκεψη με τους Έλληνες διαιτητές τους είπε μεταξύ άλλων: «Μιλάτε με τους δημοσιογράφους και μπορείτε να τους δίνετε 50-100 ευρώ για να σας προστατεύουν στα λάθη που κάνετε».

Επειδή ελπίζαμε ότι ένας άνθρωπος σε τόσο υπεύθυνη θέση θα ήταν περισσότερο προσεκτικός, τον καλέσαμε με δημόσια ανακοίνωση ή να ανακαλέσει, ή να καταθέσει στοιχεία για τις έκνομες πράξεις που ανέφερε. Αλλά απάντηση δεν πήραμε.

«Για εμάς το θέμα είναι σοβαρό και αποφασίσαμε να δώσουμε συνέχεια. Δεν δεχόμαστε τέτοιες ανεύθυνες και χωρίς στοιχεία συμπεριφορές» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.


Διαβάστε ακόμα:

Στον Αθλητικό Εισαγγελέα για τον Κλάτενμπεργκ ο ΠΣΑΤ - Εξώδικο στον Άγγλο αρχιδιαιτητή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x