Ιταλία

Ψάχνει το «μπαμ» με Γιουβέντους ο πατέρας του Νεϊμάρ

Συνάντηση στο Τορίνο με τον αθλητικό διευθυντή της Γιουβέντους αναμένεται να έχει ο πατέρας του Νεϊμάρ αναφορικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βραζιλιάνου άσου στους «μπιανκονέρι».

Τα σενάρια περί επαφών της Γιουβέντους με την πλευρά του Νεϊμάρ «φουντώνουν» τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Αυτή τη φορά, το «Rai Sport» προχώρησε σε «ηχηρή» αποκάλυψη, μεταδίδοντας ότι ο πατέρας και ατζέντης του Βραζιλιάνου πρόκειται να συναντηθεί στο Τορίνο με τον αθλητικό διευθυντή της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι.

Οι πληροφορίες του ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές θα έχουν μία πρώτη διερευνητική επαφή, για να διαπιστώσουν τις πιθανότητες που μπορεί να έχει η μετακίνηση του Νεϊμάρ στους «μπιανκονέρι».

Ο Βραζιλιάνος σταρ έχει δηλώσει τόσο στη διοίκηση της Παρί Σεν-Ζερμέν όσο και στον προπονητή του, Τόμας Τούχελ ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από τη γαλλική πρωτεύουσα και ο μεγάλος «ντόρος» τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται για τυχόν επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα», μάλιστα, φέρεται να κατέθεσαν ήδη πρόταση στους Παριζιάνους, ωστόσο, η συσσώρευση σταρ λόγω της μεταγραφής του Αντουάν Γκριζμάν αλλά και της διαφαινόμενης παραμονής Κοουτίνιο και Ντεμπελέ, καθιστούν δύσκολη την υπέρβαση σε μια ακόμη περίπτωση.

Αυτό φαίνεται να ευνοεί τη Γιουβέντους στην «κούρσα» απόκτησης του 27χρονου άσου, ειδικά από τη στιγμή που όπως ανέφερε σε δημοσίευμα της η «Mundo Deportivo», ο ίδιος βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x