Ιταλία

Ρανιέρι: «Ήθελα να παραιτηθώ, αλλά τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είναι σωστό»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποκάλυψε πως μετά την ήττα της Κάλιαρι από τη Λάτσιο ήθελε να παραιτηθεί, αλλά δεν τον άφησαν οι παίκτες του.

Η Κάλιαρι μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες στο ιταλικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε ενόψει του αγώνα με την Ουντινέζε και αποκάλυψε πως μετά την ήττα από τη Λάτσιο ήθελε να παραιτηθεί από τον πάγκο της ομάδας του και τον κράτησαν οι παίκτες του.

«Μίλησα στην ομάδα λέγοντας πως χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ και πως θα υπέβαλα την παραίτησή μου αν το θεωρούσαν αναγκαίο. Τα παιδιά μού είπαν ότι αυτό δεν ήταν σωστό, ότι παλέψαμε όλοι μαζί για να ανέβουμε στην Serie A και πως θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο για να παραμείνουμε στην κορυφαία κατηγορία», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Τώρα συνεχίζουμε μαζί, δουλεύουμε μαζί, συμπαγείς για να φέρουμε μέχρι τέλους μία δύσκολη αποστολή αλλά όχι ακατόρθωτη. Οι παίκτες επέλεξαν από σήμερα πάνε σε ritiro μετά από την απογευματινή προπόνηση θα μείνουν εδώ το Σάββατο θα ταξιδέψουμε στο Ούντινε.

Λίγοι προπονητές είχαν τη στήριξη των παικτών τους όπως την είχα εγώ από το περασμένο Σάββατο αλλά και προηγουμένως, από τότε που ήρθα στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x