Ισπανία

Oι φίλαθλοι της Ρεάλ απάντησαν στο δίλημμα Χάαλαντ ή Εμπαπέ

Ξεκάθαρη απάντηση για το ποιον προτιμούν να αποκτήσει η ομάδα τους ανάμεσα στον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ έδωσαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, μέσα από δημοσκόπηση της «AS».

Xάαλαντ ή Εμπαπέ;

Ένα δίλημμα που ταλανίζει πολλούς ποδοσφαιρόφιλους κλήθηκαν να απαντήσουν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα από δημοσκόπηση της ισπανικής ιστοσελίδας «AS».

Oι φίλοι των «μερένχες» μετά από μιας μακράς διάρκειας έρευνας αποφάνθηκαν ξεκάθαρα ότι ο Νορβηγός στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι, αποτελεί πλέον τον διακαή τους «πόθο» και μάλιστα με εντυπωσιακό ποσοστό!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο υψηλόσωμος Νορβηγός είχε σχεδόν καθολική κυριαρχία στην ψηφοφορία καθώς έλαβε ένα ποσοστό της τάξης του 82% με τον 24χρονο Γάλλο σούπερ σταρ της Παρί να «μαζεύει» το υπόλοιπο 18%!

Φυσικά οι «μπλάνκος» δεν ξεχνούν ότι το καλοκαίρι του 2022 ο Εμπαπέ δεν προτίμησε την ομάδα τους και παρέμεινε στο «Παρκ Ντε Πρενς» ανανεώνοντας με την Παρί πολυετές συμβόλαιο.

Θυμίζουμε ότι οι φήμες της απόκτησης του Έρλινγκ Χάαλαντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αρχίσει να «φουντώνουν» με τα σενάρια να θέλουν τον Φλορεντίνο Πέρεθ να προετοιμάζει σούπερ πρόταση προς την Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x