Ισπανία

Ρεάλ Μαδρίτης: Φαβορί ο Αλέγκρι, στη λίστα και ο Ραούλ!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρίσκεται στη κορυφή της λίστας της Ρεάλ Μαδρίτης για αντικαταστάτη του Ζινεντίν Ζιντάν. Παίζει και το όνομα του Ραούλ.

Τις τελευταίες ημέρες πολλά δημοσιεύματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάνοντας λόγο για ειλημμένη απόφαση του Ζινεντίν Ζιντάν να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν.

Με σημερινό της δημοσίευμα, η «Marca» πάει την ιστορία ένα βήμα παρακάτω, αναφέροντας πως η διοίκηση των Μαδριλένων δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά έχει αρχίσει ήδη να σκανάρει την αγορά για υποψήφιους αντικαταστάτες του 48χρονου Γάλλου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει το ισπανικό Μέσο, πρώτο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο των «μερένχες» είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ένα όνομα που δεν είναι καθόλου... άγνωστο για τη Ρεάλ, καθώς και πριν τρία χρόνια είχε βρεθεί και πάλι στα ραντάρ του συλλόγου.

Ο 53χρονος Ιταλός τεχνικός βρίσκεται από τον Ιούνιο του 2019 χωρίς ομάδα, όταν και αποχώρησε από τη Γιουβέντους μετά από πέντε άκρως επιτυχημένες σεζόν στους «μπιανκονέρι», όπου κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα Ιταλίας, ενώ ήταν φιναλίστ και σε δύο τελικούς Champions League.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, μπορεί ο Αλέγκρι να δίνεται το μεγάλο φαβορί για τη θέση του προπονητή στη Ρεάλ, ωστόσο δεν παίζει μόνος του, καθώς ακούγεται και το όνομα του Ραούλ Γκονζάλεθ.

Ο άλλοτε αρχηγός της «Βασίλισσας» βρίσκεται στον πάγκο της Β' ομάδας του συλλόγου και με σημερινές του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως παραμένει ένας πιστός «στρατιώτης» της Ρεάλ, παρά τις φήμες που τον θέλουν να έχει δεχθεί πρόταση από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

«Αυτό είναι το σπίτι μου και θέλω να μείνω. Είμαι υπάλληλος αυτού του συλλόγου. Αποφάσισα να γίνω προπονητής για να είμαι στο σπίτι μου, στην ομάδα μου ώστε να αποκτήσω εμπειρία και να βελτιωθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι χαρούμενος εδώ και ενθουσιασμένος για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x