Ισπανία

Η εντυπωσιακή φουτουριστική όψη του νέου «Μπερναμπέου» και το συνολικό κόστος του έργου

Το ανανεωμένο εξωτερικό του «Μπερναμπέου» αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά και εντυπωσιάζει, όμως αυτό που κλέβει ακόμη περισσότερο την παράσταση είναι το συνολικό κόστος των έργων.

Εδώ και αρκετό καιρό, η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει έργα ανακαίνισης του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», θέλοντας να μετατρέψει το ούτως ή άλλως επιβλητικό γήπεδο σε «υπερσύγχρονο», τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Οι εργασίες αναδιαμόρφωσης για τον αγωνιστικό χώρο και τις κερκίδες έχουν στην ουσία ολοκληρωθεί, ωστόσο αυτές για την πρόσοψη του γηπέδου συνεχίζονται πυρετωδώς, με το αποτέλεσμα να δείχνει ήδη εντυπωσιακό, καθώς το θρυλικό γήπεδο αρχίζει να αποκτά μια φουτουριστική όψη, ειδικά τις νυχτερινές ώρες.

Αυτό που κλέβει ακόμη περισσότερο την παράσταση, βέβαια, είναι το συνολικό κόστος των ανανεωτικών έργων στο γήπεδο της ισπανικής πρωτεύουσας. Παρόλο που αρχικά η Ρεάλ είχε πάρει ένα δάνειο 575 εκατομμυρίων για να ολοκληρώσει τις εργασίες, ο πόλεμος στην Ουκρανία αλλά και η πανδημία του COVID-19 αύξησε κατακόρυφα τις τιμές, με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος του έργου να υπολογίζεται περί τα 1,8 δισεκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένων των τόκων!

Δείτε φωτογραφίες από το εξωτερικό του «Μπερναμπέου»:



Ρεάλ Μαδρίτης: Η εντυπωσιακή φουτουριστική όψη του νέου «Μπερναμπέου»

Ρεάλ Μαδρίτης: Η εντυπωσιακή φουτουριστική όψη του νέου «Μπερναμπέου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x