Ισπανία

Κοντά σε συμφωνία Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέλινγκαμ

Σύμφωνα με την «Marca», η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να δώσει 100 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι, προκειμένου να αποκτήσει τον Τζουντ Μπέλινγκαμ.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα το τελευταίο διάστημα είναι αυτό του Τζουντ Μπέλινγκαμ. Ο 19χρονος μέσος έχει απασχολήσει έντονα κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως είναι η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η τελευταία, μάλιστα, φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Άγγλο μέσο και είναι έτοιμη να δώσει το ποσό που ζητάει η Ντόρτμουντ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Marca», η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει τον Μπέλινγκχαμ ως το τελευταίο κομμάτι του παζλ και είναι διατεθειμένη να δώσει 100 εκατ. ευρώ στον γερμανικό σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ επιθυμεί να δημιουργήσει μια μεσαία γραμμή που θα ανταποκρίνεται στα πρότυπα των Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς και Καζεμίρο.

Όπως αναφέρεται, Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ έχουν ξεκινήσει συζητήσεις εδώ και έναν χρόνο. Πλέον φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η τελική συμφωνία είναι θέμα χρόνου.

Επιμέλεια: Αγγελική Καβαρνού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x